Over mij  /

Met veel plezier geef ik vorm, kleur en smoel aan eigenzinnige merken en inspirerende ondernemingen. Met mijn achtergrond in industriëele vormgeving kijk ik altijd naar het grotere geheel. Mijn expertise is de Visuele Kant.

Bio /

Twan Zijlstra
1989
vormgever
webdesigner
UI / UX
fotograaf
Interesses /
maatschappij
cultuur
media
politiek
geschiedenis
wetenschap
technologie
Opleiding /
VWO natuur & techniek
BA product design
MA cultuur & media
Werkervaring /
product design
lasersnijden & CNC
escaperoom design
freelance design & fotografie
CV

Achtergrond

Van jongs af aan heb ik mezelf altijd geuit in beeld. Ook techniek sprak me aan, en zo studeerde ik in 2013 af in Product Design (ook wel: Industriële Vormgeving). Na een periode van reizen en een Universitaire verdieping in de Cultuurwetenschappen groeide opnieuw de drang om zelf te creëren.

Een aantal jaar heb ik me mogen uitleven in het ontwerpen en bouwen van Escape Rooms. Daar kreeg ik de kans vormgeving te combineren met licht en geluid, game design en user experience. Nu richt ik me volledig op ‘de Visuele Kant’.

Onderneming

Klanten help ik met vragen en wensen op het gebied van merkidentiteit, vormgeving en fotografie. Deze visuele bouwstenen kunnen we samen ontwikkelen of verbeteren.

de visuele kant
verbeeldT jouw verhaal

Op een website komt alles samen en wordt jouw verhaal grotendeels visueel verteld. Daarom heb ik me toegelegd op het ontwerpen en bouwen van glasheldere websites die voldoen aan alle eisen van nu.

Eenmaal online blijf ik je website ondersteunen met veiligheid, vindbaarheid en updates. Met vragen en nieuwe wensen kun je altijd bij me terecht.

Zijn we een match?

Van start-up tot stichting, van vereniging tot bloeiende onderneming: de Visuele Kant maakt het verschil en helpt ook jou verder.

Binnen elk budget zijn er mogelijkheden, en ik heb oog voor die van jou. Dus voel je vrij om (aan) te bellen!

Ik beantwoord jouw vragen

Neem gelijk contact op! Ik sta je graag persoonlijk te woord: per mail, telefonisch of face to face.