Website, Webshop, Blog, Socials – jouw online aanwezigheid is belangrijk en verdient aandacht. De Visuele Kant is gespecialiseerd in webdesign en front-end development en kan adviseren op het gebied van structuur, user experience (UX) en vindbaarheid (SEO).

Webdesign voor startende ondernemers

Een goed verzorgde website is onmisbaar vanaf de eerste dag, maar niet alles hoeft in één keer.
"Waar moet een eerste website minimaal aan voldoen?"
Je wilt je doelgroep online informeren, inspireren en in sommige gevallen verleiden tot een aankoop, inschrijving of donatie. Omdat er zoveel mogelijk is online is het belangrijk om prioriteiten te stellen.
Je wilt je eerste website lanceren, of je bent van plan een webshop, blog of social media-account op te zetten. Webdesign mag dan toegankelijker geworden zijn, maar het ontwikkelen van een overtuigende, eigentijdse online aanwezigheid is nog steeds een vak apart. De Visuele Kant is thuis op verschillende platformen en helpt met het vormgeven en uitbouwen van jouw basis op het web.

Webdesign en -onderhoud voor gevestigde ondernemers

Veel startende bedrijven houden het simpel, maar er komt een moment waarop je jouw online etalage naar een hoger niveau wilt tillen. Ook qua hosting en zichtbaarheid in zoekmachines (SEO). Afhankelijk van jouw situatie kunnen we het bestaande verbeteren, of een nieuw en toekomstbestendig fundament neerleggen.

Zullen we samenwerken?

Neem gelijk contact op! Ik sta je graag persoonlijk te woord. Of het nu is per mail, telefonisch of face to face.